Welkom op de website van Meertens glas

Het was René Meertens die in 1995 met het glasbedrijf begon. Vijf jaar later sloot Hans Nieuwpoort zich als glascompagnon bij hem aan. De klanten van Meertens Glas bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. 

Meertens Glas verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Het vervangen van kozijnen neemt het bedrijf ook voor zijn rekening. “De werkzaamheden bestaan voor tachtig procent uit onderhoudswerkzaamheden en twintig procent uit werkzaamheden bij nieuwbouw”, vertellen René en Hans. Het werken voor particulieren is heel anders dan bij bedrijven particuliere opdrachtgevers zijn steeds mondiger en beter geinformeerd. Ze zijn goed van het glas en de gebruikte materialen op de hoogte.

Via internet zoeken ze van alles op”. Het komt voor dat ze ons vragen stellen waarvan ze zelf het antwoord al weten, gewoon om te zien hoe het met onze beroepskennis gesteld is”, aldus René Meertens.

Meertens Glas kent een 24-uurs service. In geval van calamiteiten of storm zorgt Meertens Glas voor snelle reparatie, of indien dit niet direct mogelijk is, voor een vakkundige blindering van een raam.

Meertens Glas Spijkenisse Meertens Glas

Nieuws

Meertens Glas & schilderwerken in Spijkenisse. Werkt zowel voor particulieren, bedrijven, aannemers, gemeenten en woningstichtingen. Is er een ruit gebroken ? Dan is één telefoontje genoeg. René Meertens & Hans Nieuwpoort van Meertens Glas & Schilderwerken zorgen voor vakkundige reparatie en afwerking.

In oktober is het u gegund,kwaliteit, service en 21% korting, grijp uw kans met de Meertens Glas BTW stunt!!!

certificaten