Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Dakkapellen laten aanbrengen in Abbenbroek door Meertens
Abbenbroek

Dakkapellen zijn een meerwaarde voor uw woning in Abbenbroek

Dakkapellen zijn een meerwaarde voor uw woning. Droomt u ervan om een extra slaapkamer op zolder te kunnen creëren of wilt u graag meer licht en ruimte in uw woning? Met dakkapellen van Meertens Glas in de buurt van Abbenbroek kunnen wij deze droom voor u realiseren. Meertens Glas is al jarenlang hét glasbedrijf van Abbenbroek en omgeving en hét adres voor dakkapellen. In 1995 is ons bedrijf gestart onder leiding van René Meertens, inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. De klanten van Meertens Glas bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In bijvoorbeeld Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten voor dakkapellen en meer werkzaamheden. Het plaatsen van dakkapellen in de omgeving van Abbenbroek is voor veel klanten een opgave, vaak ziet men tegen de kosten en rommel op. Meertens Glas biedt de mogelijkheid om dakkapellen in de buurt van Abbenbroek te plaatsen en monteren binnen een korte tijd en voor eerlijke prijzen. Graag komen we bij u langs om uw wensen te bespreken, aan de hand daarvan brengen we een offerte uit. Wanneer wij de partner voor uw klus zijn overleggen we met u wanneer we de dakkapellen kunnen plaatsen in de buurt van Abbenbroek.

Dakkapellen met een plat dak heeft u de meeste ruimtewinst in Abbenbroek

Dakkapellen met een plat dak zijn zeer geliefde dakkappellen onder onze klanten in Abbenbroek en omgeving. Met dit type dakkapel realiseerd u de meeste ruimtewinst. Deze dakkapellen zijn op de meeste daken plaatsbaar en bieden u de volgende voordelen:

  • Overschilderbaar
  • Betaalbaar
  • Meeste ruimte winst
  • Duurzaam
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Licht

Als u dakkapellen laat monteren in de buurt van Abbenbroek kunt u kiezen uit kunststof of hout. Welke optie u ook kiest, de dakkapellen zijn leverbaar in vele kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Meertens Glas, we staan graag voor u klaar!

Dakkapellen op maat vakkundig geplaatst door Meertens Glas bij u in Abbenbroek

Als u graag meer licht en ruimte in uw woning wilt zijn onze dakkapellen in de buurt van Abbenbroek dé oplossing. Wij kunnen op een uiterst vakkundige manier dakkapellen op de daken in de buurt van Abbenbroek plaatsen. Hiermee kunt u gemakkelijk een extra kamer realiseren om te slapen, werken of studeren. Daarnaast zorgen onze dakkapellen in de buurt van Abbenbroek voor waarde verhoging van uw woning. Ook kunnen wij dakkapellen op maat afwerken. Wilt u graag een prachtige kleur? Wij leveren alles naar wens.

Specifieke maatwerk dakkapellen in Abbenbroek door Meertens Glas uit Spijkenisse

Met dakkapellen van Meertens Glas in de buurt van Abbenbroek kunnen wij woningen verruimen. Wij onderscheiden ons binnen de markt door specifiek maatwerk te leveren. Uw wensen voor dakkapellen zijn ons uitgangspunt. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek belangrijk. Ook kunnen wij de situatie ter plekke komen bekijken. Meer informatie over dakkapellen die wij kunnen maken in de buurt van Abbenbroek? Neem contact met ons op.

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Laat uw reactie achter

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Siteindex | Designpro.nl | Z-IM.nl