Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Dakkapellen laten aanbrengen in Wateringen door Meertens
Wateringen

Dakkapellen laten aanbrengen in Wateringen door Meertens

Droomt u ervan om een extra slaapkamer op zolder te kunnen creëren? Wilt u graag meer licht en ruimte in uw huidige woning? Met dakkapellen van Meertens Glas in de buurt van Wateringen kunnen wij deze droom realiseren. Meertens Glas is al vele jaren hét glasbedrijf van Wateringen en omgeving en hét adres voor dakkapellen. Ons bedrijf startte onder leiding van René Meertens in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip in de omgeving. De klanten van Meertens Glas bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten voor dakkapellen en meer. Het plaatsen van dakkapellen in de buurt van Wateringen is voor veel klanten een opgave. Men ziet tegen de kosten en rommel op. Meertens Glas biedt de mogelijkheid om dakkapellen in de buurt van Wateringen te plaatsen binnen een korte tijd en voor eerlijke prijzen. Graag komen we langs om uw wensen te bespreken en een offerte uit te brengen. Als u het eens bent met de offerte zullen we in overleg bespreken wanneer we de dakkapellen kunnen plaatsen in de buurt van Wateringen.

Dakkapellen met een plat dak gebouwd door Meertens in Wateringen

Dakkapellen met een plat dak zijn geliefde dakkappellen onder onze klanten in Wateringen en omgeving. Met deze dakkapellen realiseren wij de meeste ruimtewinst. Deze dakkapellen zijn op de meeste daken plaatsbaar en bieden de volgende voordelen:

  • Betaalbaar
  • Overschilder baar
  • Duurzaam
  • Meeste ruimte winst
  • Licht
  • Van hoogwaardige kwaliteit

Als u dakkapellen laat plaatsen in de buurt van Wateringen kunt u kiezen uit hout of kunststof. Wat u ook kiest, dakkapellen zijn leverbaar in vele kleuren.

Dakkapellen op maat door Meertens in Wateringen

Als u graag meer licht en ruimte in uw woning wilt zijn onze dakkapellen in de buurt van Wateringen dé oplossing. Wij kunnen op een uiterst vakkundige manier dakkapellen op de daken in de buurt van Wateringen plaatsen. Hiermee kunt u gemakkelijk een extra kamer realiseren om te slapen, werken of studeren. Daarnaast zorgen onze dakkapellen in de buurt van Wateringen voor waarde verhoging van uw woning. Ook kunnen wij dakkapellen op maat afwerken. Wilt u graag een prachtige kleur? Wij leveren alles naar wens.

Verruim woningen in Wateringen met dakkapellen

Met dakkapellen van Meertens Glas in de buurt van Wateringen kunnen wij woningen verruimen. Wij onderscheiden ons binnen de markt door specifiek maatwerk te leveren. Uw wensen voor dakkapellen zijn ons uitgangspunt. Daarom vinden wij een persoonlijk gesprek belangrijk. Ook kunnen wij de situatie ter plekke komen bekijken. Meer informatie over dakkapellen die wij kunnen maken in de buurt van Wateringen? Neem contact met ons op.

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Laat uw reactie achter

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Siteindex | Designpro.nl | Z-IM.nl