Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Dubbel glas in uw woning vlakbij Amersfoort? Meertens glas staat voor u klaar!
Amersfoort

Dubbel glas of veiligheidsglas in uw woning vlakbij Amersfoort laat u plaatsen door Meertens glas!

Dubbel glas in uw woning of kantoor in de buurt van Amersfoort laten plaatsen? Of dubbel glas laten repareren? Maak dan een afspraak met Meertens glas. Meertens glas is een bedrijf dat zich al vele jaren met glaswerkzaamheden bezig houdt. Door de toenemende vraag naar dubbel glas hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig dubbel glas voor klanten in Amersfoort en omgeving. Naast dubbel glas leveren wij nog vele andere soorten glas. Wilt u graag isolatieglas? Of gaat uw voorkeur uit naar veiligheidsglas? Graag kijken we of we in uw wensen kunnen voorzien. Dubbel glas heeft een unieke isolerende werking. Doordat u flink zal gaan besparen op uw energierekening bespaart deze investering zich beslist terug. Meer informatie over dubbel glas? Dubbel glas laten plaatsen of repareren in de buurt van Amersfoort? Neem gerust contact met ons op.

1 zijdig of 2 zijdig gelaagd dubbel glas voor u in Amersfoort

Als u graag dubbel glas in uw woning in de buurt van Amersfoort wilt laten plaatsen kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten. Zo hebben we een standaard uitvoering van dubbel glas maar ook speciale. Sommige soorten dubbel glas zijn bewerkt. Zo kunt u kiezen uit:

  • 1 zijdig gelaagd dubbel glas
  • 2 zijdig gelaagd dubbel glas
  • HR++ dubbel glas
  • HR++ 1 of 2 zijdig gelaagd dubbel glas

Wat de verschillen hiertussen zijn kunt u op onze website bekijken. De verschillen tussen deze soorten dubbel glas zitten voornamelijk in de isolatie.

Meertens Glas de aangewezen specialist voor onderhoud van dubbel glas bij u in Amersfoort

Onderhoudswerkzaamheden van dubbel glas zijn zeer belangrijk. Graag voeren wij dit uit in Amersfoort en omgeving. Als wij onderhoud aan dubbel glas uitvoeren in Amersfoort en omgeving zullen wij ramen en kozijnen reinigen. Ook kunnen wij het schilderwerk verzorgen. Goed schilderwerk voorkomt het binnendringen van vocht en voorkomt dat het kozijn gaat rotten. Hierbij is de staat van het binnenschilderwerk nog belangrijker dan de staat van het buitenschilderwerk, omdat in de winter de in de woning geproduceerde waterdamp een weg naar buiten zoekt. Ons team weet als geen ander hoe er omgegaan moet worden met dubbel glas. Daarom zijn wij ook hét aangewezen adres voor dubbel glas in Amersfoort en omgeving. Wilt u meer informatie over dubbel glas? Een afspraak voor dubbel glas in de buurt van Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op.

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Laat uw reactie achter

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Siteindex | Designpro.nl | Z-IM.nl