Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glas zandstralen koe voorbeeld
Glas Zandstralen

Glas zandstralen voor moderne schilderijen

Glas zandstralen maakt van een spiegel of een stuk glas een kunstwerk. U kent ze wel, de zand gestraalde glazen ruiten. Complete stillevens of schilderijachtige tekeningen worden op in een stuk glas gestraald. Meertens glas zandstraalt al uw glazen projecten. Of u nu een gepersonaliseerde spiegel wilt hebben of misschien een tussenruit wilt voorzien van een mooie tekening, Meertens glas staat voor u klaar.

Hoe gaan wij aan de slag als we glas zandstralen?

De eerste stap bij glas zandstralen is het glas beplakken met speciaal folie. Deze folie moet strak geplakt worden, blaasjes en bubbeltjes zijn ten strengste verboden. Wanneer het folie goed vast zit, brengen we de tekening aan op het folie. Deze moet daarna heel precies worden uitgesneden. Elk lijntje en elk detail wordt zeer precies met een fijn mesje getekend. Nu komt het zandstralen zelf!

Wist u al dat het woord zandstralen niet meer is wat het lijkt? Zandstralen gebeurt tegenwoordig met aluminiumoxide of gritstralen. Zandstralen is slecht voor de gezondheid.

We zandstralen het glas in etappes. Elke keer wordt er weer een stukje folie verwijderd. Door het glas soms wel 4 keer te zandstralen, kunnen wij meerdere tinten in het glas aanbrengen.

Meertens Glas zandstraalt zelfs ontwerpen met de fijnste haartjes, denkt u bijvoorbeeld aan de vacht van een hond of de veertjes van een pauw.

Welk glas zandstralen wij binnenkort voor u?

Wat zou u graag bewerken met zandstralen? Zijn dat u glazen kamerdeuren of misschien juist een raam dat uitkijkt op de buitenmuur van uw buurman? Zo wordt het praktische glas eerder een kunstwerk dan een nuttig onderdeel van uw huis.

Graag vertellen wij u waarom Meertens Glas de goede partij is voor glas zandstralen:

  • Wij hebben ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt
  • Meertens Glas bestaat al sinds 1995, we hebben vele ontwikkelingen op het gebied van glas en glas bewerken meegemaakt
  • Wij zijn glasexperts op vele gebieden, van glasbewerking tot het plaatsen van ruiten en complete dakramen.

Graag horen wij van u wat we voor u kunnen betekenen!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Glas Zandstralen

Copyright © 1995 - 2024 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl