Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glas

Voor welke glas diensten kunt u terecht bij Meertens Glas?

Voor verschillende glas diensten kunt u terecht bij Meertens Glas. Dit kan zijn wanneer u glasschade heeft, het glas herstelt moet worden of wanneer u voor geheel nieuw glas kiest. Bij Meertens Glas werkt een groot team aan vakmannen die alle werkzaamheden kunnen uitvoeren bij het herstellen, vervangen of plaatsen van glas. Wanneer u nieuw glas laat plaatsen kan dat diverse voordelen bieden. Benieuwd naar welke voordelen u kunt behalen? Neem dan contact met ons op.

Welk glas kan Meertens Glas leveren?

Meertens Glas kan verschillende glassoorten leveren. Elke soort glas heeft zijn eigen functie. Medewerkers vertellen je graag welk type glas het beste bij jouw situatie past.

Enkelglas
Ook wel floatglas genoemd. Is goedkoop en snel leverbaar en is daarom een aantrekkelijke keuze voor de klant.

Isolatieglas
Is dubbelglas en wordt gebruikt voor een betere warmte en geluidisolatie. Met dit glas kun je op jaarbasis veel geld besparen.

Draadglas
Dit is een glassoort waar een metaaldraad in verwerkt wordt. Wanneer er een breuk in het glas komt wordt deze bij elkaar gehouden door het draadnet.

Gelaagd glas
Wordt vaak gebruikt als veiligheidsglas. Doordat meerdere bladen glas onder hoge druk worden samengeperst is het glas erg sterk. Dit is dan kogel- of brandwerend.

Gehard glas
Dit glas wordt door een thermische of chemische benadeling sterk gemaakt waardoor het gebruikt kan worden voor onder andere diverse meubels.

Figuurglas
In figuurglas wordt aan het eind van de glasoven een patroon in het glas gedrukt. Dit kan bijvoorbeeld sierlijk glas zijn waar ook rekening gehouden wordt met privacy.

Spiegels
Ontstaat door een laag zilver en een of meerdere lagen beschermende lak op het glas aan te brengen. Spiegels worden vaak decoratief gebruikt.

Voor meer informatie over de verschillende glassoorten kunt u hier vinden.

24-uurs glasreparatie

Heeft u schade aan het glas en wilt u dit direct gerepareerd hebben? Dat kan! Meertens Glas heeft een 24-uurs reparatieservice. In geval van calamiteiten of storm zorgt Meertens Glas voor snelle reparatie. Indien dit niet direct mogelijk is, wordt ervoor gezorgd dat dat de schade vakkundig geblindeerd wordt. Zorg ervoor dat u er niet te lang mee wacht om een specialist in te schakelen. Schade is natuurlijk erg vervelend, maar het is ook belangrijk om uw veiligheid te waarborgen.

Voor uiteenlopende glaswerkzaamheden moet u beslist bij Meertens Glas zijn!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Glas

Copyright © 1995 - 2024 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl