Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glas service, herstel en vervanging in Capelle aan den IJssel en omgeving
Capelle aan den IJssel

Glas service, herstel en vervanging in Capelle aan den IJssel en omgeving

Is het glas in een raam van uw woning kapot? Op zoek naar een glas specialist in de buurt van Capelle aan den IJssel die dit vakkundig voor u kan repareren? Meertens Glas is al sinds 1995 dé glas specialist van Capelle aan den IJssel en omgeving en kan u voorzien van nieuw glas. Wij hebben ons in de afgelopen jaren bewezen als specialist in het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor verschillende klanten in de buurt van Capelle aan den IJssel. Wat begonnen is als klein bedrijf onder leiding van René Meertens is uitgegroeid tot een echte glas specialist. De klanten van Meertens Glas bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Wat ons onderscheid binnen de markt van glas in Capelle aan den IJssel en omgeving is de kwaliteit, flexibiliteit en korte lijnen. Dit heeft ons door de jaren heen een grote en vaste klantenkring opgeleverd die regelmatig bij ons terug komen voor glas. Heeft u een nieuwbouw project en wilt u glas advies? Ook daarvoor kunnen wij u van dienst zijn in de buurt van Capelle aan den IJssel. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuw glas, het onderhouden van glas of het repareren van glas voor klanten in de buurt van Capelle aan den IJssel, het team van Meertens Glas staat graag voor u klaar.

Glas diensten bij u in Capelle aan den IJssel door Meertens Glas

Het team van Meertens Glas is dé specialist op het gebied van glas in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij verzorgen zowel nieuw glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden als vakkundige reparatie van glas in de buurt van Capelle aan den IJssel. Onze werkzaamheden bestaan voor tachtig procent uit onderhoudswerkzaamheden en twintig procent uit werkzaamheden bij nieuwbouw. Ook bieden wij een speciale 24-uurs service aan voor glas herstel in Capelle aan den IJssel en omgeving. Via onze service lijn kunt u ten alle tijdens contact opnemen om schade aan glas te melden. Wij zullen dan in overleg een glaszetter naar u toesturen om glas op een uiterst zorgvuldige en vakkundige manier te herstellen. Glas herstel in de buurt van Capelle aan den IJssel kan uitsluitend door een gespecialiseerde vakman uitgevoerd worden. Meertens Glas beschikt over deze ervaren vakmannen.

Ontwikkelingen qua glas techniek, ook voor u in Capelle aan den IJssel

De ontwikkelingen op het gebied van glas hebben niet stil gestaan. Goed glas kan tegenwoordig zelfs bijdragen aan besparing op uw energierekening. Heeft u nog enkel glas in uw woning in de buurt van Capelle aan den IJssel? Wilt u graag dubbel glas in uw woning in de buurt van Capelle aan den IJssel? Wij kunnen het glas vakkundig voor u vervangen voor het door u gewenste glas. Dubbel glas van Meertens Glas in de buurt van Capelle aan den IJssel biedt verschillende voordelen zoals:

  • Betere isolatie
  • Hoog rendement
  • Besparen op uw energie rekening
  • Meer comfort
  • Betere veiligheid

Daarnaast zorgt dubbel glas van Meertens Glas in de buurt van Capelle aan den IJssel voor een grotere inbraakveiligheid. Zeker vandaag de dag is dat een prettig idee. Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van glas in de buurt van Capelle aan den IJssel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Meertens Glas staat ten alle tijden voor u klaar.

Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Glas | Capelle aan den IJssel

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl