Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glas service, herstel en vervanging in Rockanje en omgeving
Rockanje

Glas service, herstel en vervanging in Rockanje en omgeving

Is het glas in een raam van uw woning kapot? Op zoek naar een glas specialist in de buurt van Rockanje die dit vakkundig voor u kan repareren? Meertens Glas is al sinds 1995 dé glas specialist van Rockanje en omgeving en kan u voorzien van nieuw glas. Wij hebben ons in de afgelopen jaren bewezen als specialist in het leveren, plaatsen en bewerken van glas voor verschillende klanten in de buurt van Rockanje. Wat begonnen is als klein bedrijf onder leiding van René Meertens is uitgegroeid tot een echte glas specialist. De klanten van Meertens Glas bevinden zich in de wijde omtrek van Spijkenisse. In heel Rotterdam Rijnmond, Voorne-putten en de Hoekse-waard hebben we opdrachtgevers zitten. Wat ons onderscheid binnen de markt van glas in Rockanje en omgeving is de kwaliteit, flexibiliteit en korte lijnen. Dit heeft ons door de jaren heen een grote en vaste klantenkring opgeleverd die regelmatig bij ons terug komen voor glas. Heeft u een nieuwbouw project en wilt u glas advies? Ook daarvoor kunnen wij u van dienst zijn in de buurt van Rockanje. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuw glas, het onderhouden van glas of het repareren van glas voor klanten in de buurt van Rockanje, het team van Meertens Glas staat graag voor u klaar.

Glas diensten bij u in Rockanje door Meertens Glas

Het team van Meertens Glas is dé specialist op het gebied van glas in Rockanje en omgeving. Wij verzorgen zowel nieuw glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden als vakkundige reparatie van glas in de buurt van Rockanje. Onze werkzaamheden bestaan voor tachtig procent uit onderhoudswerkzaamheden en twintig procent uit werkzaamheden bij nieuwbouw. Ook bieden wij een speciale 24-uurs service aan voor glas herstel in Rockanje en omgeving. Via onze service lijn kunt u ten alle tijdens contact opnemen om schade aan glas te melden. Wij zullen dan in overleg een glaszetter naar u toesturen om glas op een uiterst zorgvuldige en vakkundige manier te herstellen. Glas herstel in de buurt van Rockanje kan uitsluitend door een gespecialiseerde vakman uitgevoerd worden. Meertens Glas beschikt over deze ervaren vakmannen.

Ontwikkelingen qua glas techniek, ook voor u in Rockanje

De ontwikkelingen op het gebied van glas hebben niet stil gestaan. Goed glas kan tegenwoordig zelfs bijdragen aan besparing op uw energierekening. Heeft u nog enkel glas in uw woning in de buurt van Rockanje? Wilt u graag dubbel glas in uw woning in de buurt van Rockanje? Wij kunnen het glas vakkundig voor u vervangen voor het door u gewenste glas. Dubbel glas van Meertens Glas in de buurt van Rockanje biedt verschillende voordelen zoals:

  • Betere isolatie
  • Hoog rendement
  • Besparen op uw energie rekening
  • Meer comfort
  • Betere veiligheid

Daarnaast zorgt dubbel glas van Meertens Glas in de buurt van Rockanje voor een grotere inbraakveiligheid. Zeker vandaag de dag is dat een prettig idee. Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van glas in de buurt van Rockanje? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Meertens Glas staat ten alle tijden voor u klaar.

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Laat uw reactie achter

Copyright © 1995 - 2019 Meertens Glas - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Sitemap | Siteindex | Designpro.nl | Z-IM.nl