Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glashandel Meertens in de buurt van Delfgauw
Delfgauw

Glashandel Meertens in regio Delfgauw

Nieuwe glasproducten nodig? Een glasspecialist die glas levert en vakkundig voor u plaatst in de buurt van Delfgauw? Voor deze wensen moet u beslist bij Meertens Glas zijn, dé glashandel van Delfgauw en omgeving. Meertens Glas levert als dé glashandel van Delfgauw en omgeving al vele jaren glasproducten aan verschillende klanten. Dit varieert van enkelglas tot dubbelgas. Door onze kwaliteit producten, professionele plaatsing en vakkundig glas advies wij zijn als glashandel al vele jaren een bekend begrip in Delfgauw en omgeving. Wij zijn als glashandel totaalleverancier van glas in de breedste zin van het woord. Meertens Glas verzorgt de vakkundige reparatie van glas en zet ook glas in nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden. Het vervangen van kozijnen neemt het bedrijf ook voor zijn rekening. In zowel nieuwbouw als verbouw projecten kunnen wij als glashandel in de buurt van Delfgauw een betrouwbare partner zijn. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende glastoepassingen voor zowel binnen als buiten. Benieuwd wat wij zoal gerealiseerd hebben? Bekijk dan de projecten van onze glashandel die wij gerealiseerd hebben in Delfgauw en omgeving. Als moderne glashandel staan wij voor vakmanschap en zijn wij u graag van dienst.

Soorten glas in onze glashandel vlakbij Delfgauw

Meertens Glas is een ervaren glashandel in de buurt van Delfgauw die verschillende soorten glas levert en plaatst. Wij leveren en monteren de volgende soorten glas:

  • Enkelglas
  • Isolatieglas
  • Draadglas
  • Gelaagdglas
  • Gehardglas
  • Figuurglas

Floatglas is het meest bekende glas voor de consument waar onze glashandel glas levert. Veel van onze klanten kiezen voor deze soort glas in onze glashandel in de buurt van Delfgauw door de aantrekkelijke prijzen. Het gekleurde glas is geschikt voor zowel bouw als interieur. Wilt u graag groen glas? Of gaat uw voorkeur uit naar blauw glas? Meertens Glas, dé glashandel van Delfgauw en omgeving levert dit allemaal.

Isolatieglas van onze glashandel vlakbij Delfgauw

Ook isolatieglas mag beslist niet in onze glashandel in de buurt van Delfgauw ontbreken. Isolatieglas is dubbelglas dat toegepast wordt voor een betere warmte en geluidsisolatie. Als u enkelglas door isolatieglas laat vervangen door onze glashandel in de buurt van Delfgauw bespaart u jaarlijks vele kosten op uw energierekening. Wilt u graag draadglas? Dat is ook leverbaar bij dé glashandel specialist in de buurt van Delfgauw. Draadglas is een glassoort van ± 7mm dik waarin een net met metaaldraad ligt. Dit is in verschillende soorten te leveren. Draadglas is een veiligheidsbeglazing omdat bij breuk het glas door het draadnet bij elkaar wordt gehouden.

Wilt u de soorten glas graag bekijken? Kom dan langs bij Meertens glas, dé glashandel van Delfgauw en omgeving. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een gespecialiseerde glashandel en een bekend begrip in Delfgauw en omgeving. Door een ruime voorraad kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Glashandel | Delfgauw

Copyright © 1995 - 2024 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl