Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Glas zandstralen voorbeeld Pauw
Nieuw Engeland

Hardglas zandstralen in de buurt van Nieuw Engeland doet Meertens Glas voor u

Woont u in Nieuw Engeland en wilt u uw huis, kantoor, restaurant of andere ruimte decoreren met een kunstwerk van glas, dat kan door hardglas zandstralen. Meertens Glas heeft al zo een 24 jaar ervaring in plaatsen en bewerken van glas. Het zandstralen, ofwel gritstalen, van glas is voor ons dan ook zeker geen rocketsience meer. Wij hebben al meerdere projecten gehad waarin wij mensen in Nieuw Engeland en omgeving, mochten helpen bij het creëren van hun eyecatcher in huis! Voor enkele voorbeelden bekijkt u onze pagina over hardglas zandstralen.

Zandstralen voor praktische doeleinden, hardglas zandstralen is voor decoratie

Hardglas zandstralen, ook wel gritstralen genoemd omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van zand bij deze techniek, is een proces dat vraagt om precisie. Zandstralen kan worden gebruikt om bijvoorbeeld metalen schoon te krijgen. Dit werkt op de manier zoals u uw terras schoonspuit met de hogedrukspuit in het voorjaar. Nu is alleen spuiten met water niet genoeg op metaal en dus wordt er dan gebruik gemaakt van gritkorrels.

Meertens Glas in de omgeving van Nieuw Engeland, gebruikt de gritstraaltechniek om onder andere hardglas te bewerken. Glas, zo ook hardglas, wordt ondoorzichtig/ verkleurt als je deze bewerkt met zandstralen. Door meerdere malen te zandstralen met onze gritkorrels, slijten we als het waren laagje voor laagje van het glas af. Zo kunnen wij donkerdere en lichtere vlakken maken en dus wordt het ontwerp met alle details op het glas aangebracht.

Welk kunstwerk mogen wij voor u in Nieuw Engeland maken?

Meertens Glas in Nieuw Engeland en omgeving zandstraalt ook gehard glazen voorwerpen

Nu gritstralen wij niet alleen glazen ruiten en spiegels, maar zijn wij ook gespecialiseerd in het zandstralen van hardglas. Omdat hardglas gemaakt is om nauwelijks te breken, vindt u het vaak terug in glazen voorwerpen zoals:

  • (Douche)deuren
  • Aanrechtbladen
  • Tafelbladen
  • Autoruiten
  • Balustrades
  • Bushokjes
  • Fornuis achterwand

Nu zijn lang niet al deze voorwerpen geschikt voor hardglas zandstralen, want zeg nou zelf een autoruit met een dieren ontwerp maakt de autoruit zeker niet praktischer. Maar een tafelblad met tekening, kan uw huis in Nieuw Engeland zeker verfraaien. Zo maakten wij voor klanten in de buurt van Nieuw Engeland spiegels met olifanten of boomtekeningen. Of het windscherm op het terras van uw restaurant? Een gezandstraald logo zou het scherm nog mooier én persoonlijker maken.

Wij horen graag van u, telefonisch, via het contactformulier op deze pagina of per mail wat we voor u mogen betekenen.

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Laat uw reactie achter

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Siteindex | Designpro.nl | Z-IM.nl