Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Isolatieglas

Hoe kunt u besparen op uw energierekening?

Kies voor isolatieglas van Meertens Glas. Meertens Glas is dé glashandel specialist en biedt isolatieglas op maat aan. Meertens Glas kan worden ingeschakeld om uw enkelglas te vervangen, uw isolatieglas herstellen als er glasschade is en uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand te voorzien van nieuw isolatieglas. Wanneer u hiervoor kiest worden ook direct de kozijnen vervangen. Zowel voor particulier of zakelijk kan het veel schelen op de energierekening als u kiest voor isolatieglas.

Meer dan alleen isolatieglas leveren

Meertens Glas is met haar 25 jaar ervaring de perfecte partner om het glas zowel te laten leveren als te onderhouden. Het is namelijk van belang dat u uw ramen en deuren goed onderhoudt. Om het binnen dringen van vocht en het rotten te voorkomen wordt er geadviseerd om de kozijnen regelmatig te voorzien van nieuw schilderwerk. Ook hier kan bij geholpen worden, zowel het binnen- als buiten schilderwerk wordt dan behandeld. Het is belangrijk om de ventilatieroosters vrij van stof, vuil en ongedierte te houden. Het doel van de ventilatieroosters is namelijk overtollig vocht af te voeren. Deze functie mag niet belemmerd worden. Bent u benieuwd hoe vaak isolatieglas het beste gereinigd kan worden? Voor het oog, maar zeker voor behoud van de constructie is het aan te bevelen de ramen en kozijnen regelmatig (minimaal 2x per jaar) te reinigen.

Wat is isolatieglas HR?

HR staat voor Hoog Rendement. Om verschillen in isolatiewaarde aan te geven wordt een onderscheid gemaakt in HR, HR+ of HR++ glas.

  • HR glas = dubbel glas met coating
  • HR+ glas = dubbel glas met coating en argon vulling (spouwdikte 9mm-12mm)
  • HR++ glas = dubbel glas met coating, argon vulling en een brede spouw (spouwdikte 15mm)

De coating laat de zonnestraling door en weerkaatst de lang golvinge straling. Hoe effectiever de coating. hoe beter de isolatie. Uiteindelijk is er minder energie nodig om de ruimte binnen te verwarmen en kun u dus besparen op uw energierekening.

Meer informatie over isolatieglas? Neem contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Isolatieglas

Copyright © 1995 - 2024 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl