Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Isolatieglas bij u in Barendrecht plaatsen, onderhouden of repareren?
Barendrecht

Isolatieglas bij u in Barendrecht plaatsen, onderhouden of repareren?

Bent u een echte liefhebber van isolatieglas? Wilt u graag isolatieglas in uw woning in de buurt van Barendrecht laten plaatsen? Laat dit dan doen door een echte glasspecialist. Meertens Glas bedient zowel de zakelijke als particuliere markt met verschillende glasdiensten. Wij hebben in de afgelopen jaren al voor vele klanten in Barendrecht en omgeving isolatieglas mogen leveren. Ons team bestaat uit specialisten die veel ervaring hebben met isolatieglas. Zij beschikken over kennis en beheersen moderne technieken om isolatieglas toe te kunnen passen in de buurt van Barendrecht. Naast bedrijven en particulieren leveren wij ook isolatieglas voor aannemers, gemeenten en woningstichtingen in Barendrecht en omgeving. Heeft u al isolatieglas? Is er een ruit kapot van het isolatieglas? Dan is één telefoontje genoeg. René Meertens & Hans Nieuwpoort van Meertens Glas & Schilderwerken zorgen voor vakkundige reparatie en afwerking van isolatieglas in de buurt van Barendrecht. Wij bieden zeer snelle service en leveren isolatieglas van hoogwaardige kwaliteit. Door dit te combineren met eerlijke prijzen komen veel klanten regelmatig bij ons terug.

Wat is HR isolatieglas en is dit leverbaar bij mij in Barendrecht?

Meertens Glas levert veel isolatieglas voor klanten in Barendrecht en omgeving. Veel klanten vinden isolatieglas prettig door de gunstige voordelen. Isolatieglas werkt volgens hetzelfde principe als dubbelglas. Het heeft een goede isolerende werking. Met isolatieglas in de buurt van Barendrecht is er dus minder energie nodig om de binnen ruimte te verwarmen. HR isolatieglas van Meertens Glas in de buurt van Barendrecht is verkrijgbaar in verschillende soorten. Om verschillen in isolatiewaarde aan te geven wordt een onderscheid gemaakt in HR, HR+ of HR++ glas. HR glas is dubbel glas met coating, HR+ glas is dubbel glas met coating en argon vulling (spouwdikte 9mm-12mm) en HR++ glas is dubbel glas met coating, argon vulling en een brede spouw (spouwdikte 15mm).

Eigenschappen isolatieglas welke geplaatst kunnen worden bij u in Barendrecht

Isolatieglas is erg populair onder onze klanten in Barendrecht en omgeving. Zo biedt isolatieglas de volgende goede eigenschappen:

  • Licht doorlatend
  • Geluid isolerend
  • Warmte isoleren
  • Veilig
  • Regen werend

Heeft u al isolatieglas in uw woning in de buurt van Barendrecht? Wilt u dit goed laten onderhouden? Ook dat kunnen wij voor u uitvoeren. Goed onderhoud en juist gebruik van het glas zijn essentieel om de eigenschappen van HR++ glas te behouden. Ons team kan regelmatig vakkundig schilderwerk uitvoeren aan uw ramen en deuren. Goed schilderwerk voorkomt het binnendringen van vocht en voorkomt dat het kozijn gaat rotten. Hierdoor heeft u langer plezier van het isolatieglas in de buurt van Barendrecht. Meer informatie over isolatieglas? Isolatieglas laten plaatsen en bestellen in de buurt van Barendrecht? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Isolatieglas | Barendrecht

Copyright © 1995 - 2024 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl