Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Isolatieglas bij u in Brielle plaatsen, onderhouden of repareren?
Brielle

Isolatieglas bij u in Brielle plaatsen, onderhouden of repareren?

Bent u een echte liefhebber van isolatieglas? Wilt u graag isolatieglas in uw woning in de buurt van Brielle laten plaatsen? Laat dit dan doen door een echte glasspecialist. Meertens Glas bedient zowel de zakelijke als particuliere markt met verschillende glasdiensten. Wij hebben in de afgelopen jaren al voor vele klanten in Brielle en omgeving isolatieglas mogen leveren. Ons team bestaat uit specialisten die veel ervaring hebben met isolatieglas. Zij beschikken over kennis en beheersen moderne technieken om isolatieglas toe te kunnen passen in de buurt van Brielle. Naast bedrijven en particulieren leveren wij ook isolatieglas voor aannemers, gemeenten en woningstichtingen in Brielle en omgeving. Heeft u al isolatieglas? Is er een ruit kapot van het isolatieglas? Dan is één telefoontje genoeg. René Meertens & Hans Nieuwpoort van Meertens Glas & Schilderwerken zorgen voor vakkundige reparatie en afwerking van isolatieglas in de buurt van Brielle. Wij bieden zeer snelle service en leveren isolatieglas van hoogwaardige kwaliteit. Door dit te combineren met eerlijke prijzen komen veel klanten regelmatig bij ons terug.

Wat is HR isolatieglas en is dit leverbaar bij mij in Brielle?

Meertens Glas levert veel isolatieglas voor klanten in Brielle en omgeving. Veel klanten vinden isolatieglas prettig door de gunstige voordelen. Isolatieglas werkt volgens hetzelfde principe als dubbelglas. Het heeft een goede isolerende werking. Met isolatieglas in de buurt van Brielle is er dus minder energie nodig om de binnen ruimte te verwarmen. HR isolatieglas van Meertens Glas in de buurt van Brielle is verkrijgbaar in verschillende soorten. Om verschillen in isolatiewaarde aan te geven wordt een onderscheid gemaakt in HR, HR+ of HR++ glas. HR glas is dubbel glas met coating, HR+ glas is dubbel glas met coating en argon vulling (spouwdikte 9mm-12mm) en HR++ glas is dubbel glas met coating, argon vulling en een brede spouw (spouwdikte 15mm).

Eigenschappen isolatieglas welke geplaatst kunnen worden bij u in Brielle

Isolatieglas is erg populair onder onze klanten in Brielle en omgeving. Zo biedt isolatieglas de volgende goede eigenschappen:

  • Licht doorlatend
  • Geluid isolerend
  • Warmte isoleren
  • Veilig
  • Regen werend

Heeft u al isolatieglas in uw woning in de buurt van Brielle? Wilt u dit goed laten onderhouden? Ook dat kunnen wij voor u uitvoeren. Goed onderhoud en juist gebruik van het glas zijn essentieel om de eigenschappen van HR++ glas te behouden. Ons team kan regelmatig vakkundig schilderwerk uitvoeren aan uw ramen en deuren. Goed schilderwerk voorkomt het binnendringen van vocht en voorkomt dat het kozijn gaat rotten. Hierdoor heeft u langer plezier van het isolatieglas in de buurt van Brielle. Meer informatie over isolatieglas? Isolatieglas laten plaatsen en bestellen in de buurt van Brielle? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Isolatieglas | Brielle

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl