Meertens-Glas
Meertens-Glas
Meertens-Glas
Slideshow tekst

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Meertens Glas logo
Meertens Glas
Schilderwerk uitgevoerd voor bedrijven en particulieren
Schilderwerk

Schilderwerk uitgevoerd voor bedrijven en particulieren

Schilderwerk aan de kozijnen van uw woning uit handen geven? Energie besparen door ander glas te laten plaatsen in uw ramen? Dan bent u bij Meertens glas aan het juiste adres. Meertens glas is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van glaswerkzaamheden en schilderwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Naast een breed scala aan glas beschikken wij over een team specialisten die schilderwerk kunnen verzorgen. Wij verrichten schilderwerk voor bedrijven en particulieren als het gaat om bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan zowel binnen als buitenschilderwerk. Onze schilders hebben veel ervaring en zorgen voor net schilderwerk. Wilt u graag nieuw glas laten plaatsen of schilderwerk laten onderhouden? Maak dan gerust een afspraak of vraag een offerte aan. Wanner er nood of schade is staan wij ook voor u klaar.

Waarom schilderwerk bij kozijnen?

Schilderwerk moet om diverse redenen goed bijgehouden worden. Zo is het belangrijk voor de uitstraling van uw pand of woning. Schilderwerk zorgt voor een nieuwe uitstraling van uw kozijnen en voor bescherming van het materiaal. Daarnaast voorkomt goed schilderwerk dat er vocht in de kozijnen gaat zitten en deze vervolgens gaan rotten. Vocht komt voornamelijk voor bij plekken zoals de keuken en de badkamer. Hier heeft het schilderwerk veel te verduren. Hierbij is de staat van het binnen schilderwerk nog belangrijker dan de staat van het buitenschilderwerk, omdat in de winter de in de woning geproduceerde waterdamp een weg naar buiten zoekt.

Wanneer schilderwerk bij kozijnen?

Afhankelijk van de staat van uw kozijnen is er regelmatig schilderwerk nodig. Dit kunt o.a. zien aan:?

  • Scheurtjes
  • Beschadigingen
  • Verkleuringen
  • Blaasjes op het verf

Met goed schilderwerk kunnen wij deze problemen voorkomen. Wilt u dit ook voorkomen? Uw pand voorzien van goed schilderwerk? Maak dan een afspraak. Wij komen graag langs om de staat van uw schilderwerk te bekijken. Ook brengen we een offerte uit voor schilderwerk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Meertens Glas logo
Meertens Glas

Stel uw vraag

Schilderwerk

Copyright © 1995 - 2023 Meertens Glas | Privacy | Cookies | Sitemap | Siteindex

Designpro.nl | Z-IM.nl